10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 600 გრ ყაბაყი
- 150 გრ შებოლილი თევზი
- 30 გრ ზეთისხილი
- 20 გრ ზეითუნის ზეთი
- 1 ს.კ ორეგანო
- მარილი,პილპილი-გემოვნებით
მომზადება:
ყაბაყი გავრეცხოთ და დავჭრათ თხელ რგოლებად. შებოლილი თევზი დავჭრათ სიგრძეზე
და მოვაყაროთ ყაბაყს. კურკებგამოცლილი ზეთისხილი დავჭრათ კუბებად, მოვაყაროთ სალათს
მარილთან, პილპილთან, ორეგანოსთან ერთად და მოვასხათ ზეთს.
დაწერე კომენტარი პირველმა