Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 600 გრ ყაბაყი
  • 150 გრ შებოლილი თევზი
  • 30 გრ ზეთისხილი
  • 20 გრ ზეითუნის ზეთი
  • 1 ს.კ ორეგანო
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

ყაბაყი გავრეცხოთ და დავჭრათ თხელ რგოლებად. შებოლილი თევზი დავჭრათ სიგრძეზე

და მოვაყაროთ ყაბაყს. კურკებგამოცლილი ზეთისხილი დავჭრათ კუბებად, მოვაყაროთ სალათს

მარილთან, პილპილთან, ორეგანოსთან ერთად და მოვასხათ ზეთს.