Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 125 გრ ბრინჯი
  • 200 გრ ბადრიჯანი
  • 2 ც პომიდორი
  • 1 ც ბულგარული წიწაკა
  • 1 თავი ხახვი
  • 5 ს.კ ზეთი
  • 1 ა.კ ძმარი
  • 1/4 ს.კ მდოგვი
  • 1 კბილი ნიორი
  • მარილი,პილპილ-გემოვნებით

მომზადება:

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავწუროთ და გადავავლოთ ცივი წყალი. ბულგარული

წიწაკა, პამიდორი, ხახვი და ბადრიჯანი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკოთ ზეთში,

მოვაყაროთ ბრინჯი და მოვშუშოთ და 2-3 წთ. მუღებული მასა გადავიტანოთ თეფშზე და გავაციოთ.

2 ს.კ ზეთი დაძმარი გავხსნათ ერთმანეთში, მოვაყაროთ მდოგვი, მარილი, პილპილი და

დაჭყლეტილი ნიორი. მიღებული მასა მოვასხათ სალათას და ამოვურიოთ.