Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადენლობა:

  • 750 გრ ხილი
  • 150 გრ შაქრის პუდრა
  • 2 ს.კ ლიმონი’1 ს.კ გრანდ მარნიერი
  • ცოტა დარიჩინი
  • 1 ლ რძე
  • ვანილის ნაყინი

მომზადება:

ჟოლო გაარჩიეთ და გარეცხეთ სხვა ხილთან ერთად. დააცადეთ, რომ შეშრეს და გამომარცვლეთ,

დაუმატეთ შაქრის პუფრა, ლიმონის წვენი, გრანდ მარნიერი და დარიჩინი. კარგად აურიეთ, დაახურეთ

თავსახურავი და გააჩერეთ 30 წუთი. ხილს მოასხით რძე და სუფრაზე მიიტანეთ ვანილის ნაყინთან

ერთად.