Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 შემწვარი წიწიკა
  • 200 გრ სალათის ფოთლები
  • 2 მანგო
  • 2 ავოკადო
  • 25 გრ ქინძი
  • 1 მწარე წითელი წიწაკა
  • 60 გრ ნიგოზი

სოუსისთვის:

  •  90 მლ ზეითუნის ზეთი
  • 2 ს.კ ძმარი
  • 2 ს.კ მდოგვი
  • 2 ჩ.კ თაფლი
  • მარილი,შავი პილპილი

მომზადება:

შემწვარ წიწილად მოაცალეთ კანი და ძვლები. ხორცი დაჭერით. წიწილის ხორცი, სალათის ფოთლები,

გათლილი, პატარა კუბებად დაჭრილი მანგო და ავოკადო, წვრილად დაჭრილი ქინძი, წიწაკა და მოხალული

ნიგოზი სასალათეში მოათავსეთ.

სოუსი: ზეითუნის ზეთი, ძმარი, მდოგვი და თაფლი მომცრო ჯამში მექანიკული სათქვეფით ათქვიფეთ.

შეკაზმეთ მარილითა და პილპილით. სოუსი სალათას მოასხით და სუფრაზე მიიტანეთ.