Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

 შემადგენლობა:

  • 3 ც წიწაკა
  • 3 ც პომიოდრი
  • 4 კბილი ნიორი
  • 3 ს.კ ზეითუნის ზეთი
  • მარილი-გემოვნებით

მომზადება:

ბულგარული და პამიდორი შევწვათ გრილზე, მოვაცილოთ ბოსტნეულს კანი, პამიდორი

ჩავსრისოთ ჩანგლით, წიწაკა დავჭრათ სიგრძეზე. გადავიტანოთ ბოსტნეული სასალათეში,

მოვასხათ ზეთი, ჩავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი

და კარგად ამოვურიოთ.