Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1 თავი ყვავილოვანი კომბოსტო
  • 250 გრ მაიონეზი
  • 3 ც კვერცხი
  • 1 კონა კამა
  • 100 გრ საფანელი

მომზადება:

კომბოსტოს დავანაწევრებთ, წყალს დავასხამთ და მოვხარშავთ. ძალიან არ უნდა გადაიხარშოს.

ამის შემდეგ მას გათქვეფილ კვერცხში და საფანელი ამოვავლებთ. ზეთიან ტაფაზე

მაიონეზის სოუსს გავაკეთებთ : მაიონეზს ცოტა წყალში გავხსნით, ამგრამ ძალიან თხელიც არ უდნა გამოვიდეს

კამას დავჭრით, ნიორს დავნაყავთ და ამ მასაში შევურევთ. ასევე პილპილსა

და მარილს მოვაყრით. შემწვარ ყვავილოვან კომბოსტოს სოუსიში ჩავალაგებთ.