Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 4 კგ ბულგარული წიწაკა
  • 6-7 ც მწარე წიწაკა
  • 2 ჩ.ჭ წყალი
  • 3 კგ-იანი პამიდვრის პასტა

მომზადება:

წითელ ბულგარულ წიწაკას და წითელ, მწარე წიწაკას დავასხათ წყალი და ერთად მოვხარშოთ. გავხეხოთ

საცერზე, ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ პამიდვრის პასტა, ნიორი და მარილი. ვაუღოთ 5-10 წუთს. შემდეგ

ჩავასხათ ქილებში, გავასტერილოთ და მოვხუფოთ. კარგია როგორც სადილის მოსამზადებლად, ასევე საწებლად.