Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1 ც პატარა გოგრა
  • 4 ნაჭერი ბეკონი
  • 2 ს.კ გამდნარი კარაქი
  • 2 ს.კ სიროფი
  • მარილი,პილპილი
  • წიწმატი

მომზადება:

გოგრა გავასუფთავოთ, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად წავუსვათ გამდნარი კარაქის, სიროფის

მარილის და პილპილის ნაზავი, შევდოთ ღუმელში 400 გრადუსზე 30 წთ.

ასევე შევწვათ ბეკონი და დავჭრათ. თეფშზე გადმოვიტანოთ გოგრის ნაჭრები,

შემდეგ დავადოთ წიწმატი, და ბოლოს მოვაყაროთ დაჭრილი ბეკონი