Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

არომატულად მომზადებული პრასი! 

შემადგენლობა:

  •  1 კგ პრასი
  • 20 გრ კარაქი
  • 125 მლ წყალი
  • მუსკატის კაკალი
  • 2 ს.კ არაჟანი
  • 1 ს.კ დაჭრილი ახალი ოხრახუში
  • მარილი

მომზადება:

გარეცხეთ  და დაჭერით პრასი. ქვაბში გაადნეთ ცხიმი და მოშუშეთ პრასი. დაამატეთ წყალი, მარილი და ახლად

დაფქული მუსკატის კაკალი. დატოვეთ ნელ ცეცხლზე და შუშეთ 10 წთ. დაუამტეთ არაჟანი და კარგად

დაფარეთ პრასი. შეაზავეთ მეტი მუსკატის კაკალით, მარილით და მიიტანეთ სუფრაზე, მორთეთ ახლად

დაჭრილი ოხრახუშით.