Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

მარტივად მოსამზადებელი პომიდორი ხორცით! 

 

შემადგენლობა:

  • 2 კგ რბილი ხორცი
  • 3 ს.კ ზეთი
  • ათი ც პომიდორი
  • 1 ს.კ ფქვილი
  • ნახევარი ჭიქა არაჟანი

მომზადება:

მწიფე და მაგარ პომიდორს ხოტა თავი მოაჭარით, თესლები ამოაცალეთ და გატენეთ მოშუშული ხორცით. ეს ხორცი  მოხრაკეთ ზეთში, მერე ქვაბში ჩააწყვეთ ისე0კი რომ ხორცი არ გაცივდეს, დაასხით ცოტა ხორცის წვენი, ცოტა ფქვილი ჩააყარეთ, დაასხით არაჟანი და რამოდენიმეჯერ აადუღეთ, თავისივე წვენი დაასხით.