Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  4 ც პომიდორი
  • 150 გრ წიწმატი
  • 50 გრ პარმეზანი
  • 2 ს.კ ფიჭვის კაკალი
  • 1 ს.კ ძმარი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

წიწმატი გავრეცხოთ და დავწრიტოთ წყლისგან. გარეცხილი პამიდორი დავჭრათ რგოლებად.

ფიჭვის კაკლები მოვხალოთ. დავალაგოთ პამიდორი განიერ თეფშზე, ზემოდან დავაწყოთ

წიწმატი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მოვასხათ ზეთი და ძმარი. პარმეზანი დავჭრათ

თხლად, დავალაგოთ სალათზე და მოვაყაროთ მოხალული ფიჭვის კაკლები.