Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 100 გრ ლობიო
  • 2 თავი ხახვი
  • 100 გრ ნიგოზი
  • 5 ღერი ქინძი
  • 4 ღერი ოხრახუში
  • ზეთი, მარილი, პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

წითელი ლობიო გავაჩეროთ, მოვხარშოთ, გადავწუროთ წყალიი, გავაციოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ

მანქანაში. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვხრაკოთ ზეთში. ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქნაში და

წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, მოხრაკული ხახვი,მარილი,პილპილი და მოვასხათ 50 გრ ლობიოს

ნახარში. ყველაფერი კარგად გადავურიოთ და მივიტანოთ სუფრაზე.