Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 30 გრ მოხარშული საქონლის ხორცი
  • 4 ც სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა
  • 1 კონა მწვანე ხახვი
  • 1 კონა კამა
  • 2 ც კიტრი
  • 2 ც პამიდორი
  • 2 ქილა მაიონეზი
  • 2 ს.კ ლიმნის წვენი
  • შავი პილპილი და მარილი -გემოვნებით

მომზადება:

მოხარშული ხორცი შეაგრილეთ, მოაცილეთ ქონიანი ნაწილები და დაჭერით თხელ ნაჭრებად. მწვანე ხახვი, კამა

და კომბოსტო დაკეპეთ. წიწაკა გარეცხეთ და დაჭერით თხელ, მოგრძო ნაჭრებად. კიტრი დაჭერით პატარა

კუბებად. მაიონეზს შეურიეთ სანელებელი და ლიმონის წვენი. აღნიშული ინგრედიენტები აურიეთ

ერთმანეთში  და მოასხით სალათას, გააფორმეთ დაჭრილი პომიდვრის ნაჭრებით და წიწაკით.