Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

 ძალიან სასარგებლო და გემრიელი სალათა! 

შემადგენლობა:

  •  4 კვერცხი
  • 1/4 ჭიქა ოხრახუში
  • 1/4 ჭიქა კამა
  • 1/4 ჭიქა ხახვი
  • 1 წითელი ხახვი
  • 1/4 ჭიქა ტრხუნა
  • 2 ღერო ნიახური
  • მარილი და პილპილი
  • 1 ს.კ ძმარი
  • 2 ს.კ ლიმონის წვენი
  • 90 მლ იოგურტი
  • 1 ს.კ მაიონეზი
  • 1 კბილი ნიორი, 1 ს.კ მდოგვი
  • ზეთი. 200 გრ ინდაუ

მომზადება:

მოხარშული კვერცხები მსხვილად დაჭერით. წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა, ხახვი, ტარხუნა და

ნიახური დაჭრილ კვერცხებთან ერთად დიდ ჯამში მოათავსეთ. მარილითადა პილპილით შეაზავეთ.

მომცრო ჯამში ძმარი, ლიმონის წვენი, იოგრუტი, მაიონეზი, მდოგვი და ზეთი ათქვიფეთ. მარილითა

და პილპილით შეაზავეთ და კვერცხებს მოასხით. სასალათე შეანჯღრიეთ, რომ ინგრედიენტები

ერთმანეთს შეერიოს. სანამ თეფშებზე გადაანაწილებდეთ ინდაუს  ფურცლები დაუფინეთ .