Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 4 ც პატარა კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი
  • 1 ც  წვრილად დაჭრილი ხახვი
  • 1 ც წვილად დაჭრილი წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 3 კბილი დაჭყეტილი ნიორი
  • 2 ს.კ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
  • 2 ს.კ ზეთი
  • 1 ს.კ გამდნარი კარაქი
  • მარილი,პილპილი

მომზადება:

ტაფაზე მოვათავსოთ კარაქი და ზეთი, დავყაროთ კარტოფილი და შევწვათ, ვურიოთ,დავამატოთ

წიწაკა, ხახვი, მარილი,პილპილი, ნიოირ ოხრახუში და კარგად ვურიოთ .