Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ინდაუ და წყლის წიწმატი ერთმანეთს ძალიან უხდება! 

შემადგენლობა:

  • 750 გ იხვის ხორცი
  • მარილი, შავი პილპილი
  • 200 გრ ინდაური და წყლის წიწმატი
  • 24 პამიდორი ჩერი
  • 6 მწვანე ხახვი

საკაზმისთვის:

  • 2 კბილი ნიორი
  • 2 ს,კ კოჭა
  • 60 მლ სოიის საწებელი
  •  90 მლ თაფლი

მომზადება:

სალათა: ღუმელი წინასწარ გაახურეთ 400 გრადუსზე. იხვს კანი დაუსერეთ და მარილითა და შავი

პილპილით შეკაზმეთ. დიდ ტაფაზე, მაღალ ტემპერატურაზე ორივე მხრიდან მობრაწეთ. შემდეგ ლანგარზე

გადაიტანეთ.

სოუსი: წვრილად დაჭრილი ნიორი, გახეხილი კოჭა, სოიის საწებელი და თაფლი მომცრო ჯამში ათქვიფეთ.

იხვს მხოლოდ 2 ს.კ საკაზმი გადაუსვით. შედეთ ღუმელში. შეწვით სურვილისამებრ-საშუალოდ

ან ბოლომდე. მომზადებული იხვი ღუმლიდან გამოიღეთ, 5 წთ გააჩერეთ და გრძლად დაჭერით.

სასალათეში მოათავსეთ ინდაუს და წყლის წიწმატის მწვანე ფოთლები, შუაზე გაჭრილი პამიდვრები,

მწვანე ხახვის ბოლოები და იხვის თეთრი ხორცი. ჯამი მსუბუქად შეანჯღრიეთ. დარჩენილი სოუსი სალათას

მოასხით და სუფრაზე მიიტანეთ.