Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1 ც ვაშლი
  • 100 გრ პარმეზანი
  • 1 კონა მწვანე ხახვი
  • 1 ც ლიმონი
  • 4 ს.კ ზეთი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

პარმეზანი გავხეხოთ, ვაშლი დავჭრათ, მოვასხათ ცოტა ლიმონის წვენი. ზეთს შევურიოთ

დარჩენილი ლიმონის წვენი მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. განიერ თეფშზე დავაწყოთ

ვაშლის ნაჭრები, მოვასხათ სოუსი და ამოვურიოთ. მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და წვრილად

დაჭრილი მწვანე ხახვი.