Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ყველასთვის საყვარელი სალათის გემრიელი რეცეპტი! 

შემადგენლობა:

  • 6 ც ბადრიჯანი
  • 2 ს.კ მცენარეული ზეთი
  • 5-6 კბილი ნიორი
  • ძმარი და მარილი-გემოვნებით
  • ქინძი

მომზადება:

ბადრიჯანი სიგრძეზე დავჭრათ თხლად, დავაყაროთ მარილი, ზემოდან გადავაფაროთ სუფთა ტილო და 10-15

წუთი გავაჩეროთ. შემდეგ კარგად გავწუროთ ხელით ისე, რომ არ დაიჭყლინტოს. ტაფაზე დავასხათ ზეთი,

გავაცხელოთ, ჩავალაგოთ შიგ ბადრიჯნის ნაჭრები და შევწვათ ორივე მხრიდან. ძმარში ავურიოთ დანაყილი

ნიორი და მარილი, ეს მასა წავუსვათ შემწვარ ბადრიჯნებს . ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი.