Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1 კგ ბადრიჯანი
  • 200 გრ მაიონეზი
  • 2 ც საშუალო ზომის ხახვი
  • 100 გრ ქინძი
  • 4 კბილი ნიორი
  • მარილი და შვი პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

შევწვათ ბადრიჯანი მრგვლად ზეთში, მოვთუშოთ ხახვი, გავაგრილოთ. შემდეგ მაიონეზში ჩავაწყოთ შემწვარი

ბადრიჯანი და დავუამტოთ მოთუშული ხახვი,ქინძი, ნიორი,მარილი ,წიწაკა და ავურიოთ. შემდეგ კი მივირთვათ

ცივი.