Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  2 ც სალათის ფოთოლი
  • 1 გრეიპფრუტი
  • 1 ფორთოხალი
  • 1 კივი
  • 1 ს.კ ზეთი
  • 2 ს.კ ლიმონის წვენი
  • 2 ს.კ ძმარი
  • 50 გრ დაჭრილი ნიგოზი
  • მარილი,პილპილი

მომზადება:

გააცალკევეთ სალათის ფოთლები, გარეცხეთ და შეაშრეთ. გაფცქვენით გრეიპფრუტი და ფორთოხალი.

ამოაცალეთ ფული და რბილი ნაწილი. დაჭერით რბილობი. გაფცქვენით და დაჭერით კივი.

სოუსის მოსამზადებლად:

გააკეთეთ ვინეგრეტის ზეთის, ლიმონის წვენის, ძმრისა და სხვადასხვა სანელებლებისგან.

მოათავსეთ სალათა თასში და დაასხით სოუსი. შეაზავეთ დაჭრილი ნიგვზით დ მაშინვე მიიტანეთ

სუფრაზე.