10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 2 ც სალათის ფოთოლი
- 1 გრეიპფრუტი
- 1 ფორთოხალი
- 1 კივი
- 1 ს.კ ზეთი
- 2 ს.კ ლიმონის წვენი
- 2 ს.კ ძმარი
- 50 გრ დაჭრილი ნიგოზი
- მარილი,პილპილი
მომზადება:
გააცალკევეთ სალათის ფოთლები, გარეცხეთ და შეაშრეთ. გაფცქვენით გრეიპფრუტი და ფორთოხალი.
ამოაცალეთ ფული და რბილი ნაწილი. დაჭერით რბილობი. გაფცქვენით და დაჭერით კივი.
სოუსის მოსამზადებლად:
გააკეთეთ ვინეგრეტის ზეთის, ლიმონის წვენის, ძმრისა და სხვადასხვა სანელებლებისგან.
მოათავსეთ სალათა თასში და დაასხით სოუსი. შეაზავეთ დაჭრილი ნიგვზით დ მაშინვე მიიტანეთ
სუფრაზე.
დაწერე კომენტარი პირველმა