10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 500 გრ ჭარხალი
- 1.3 ჩ.ჭ ნიგოზი
- 3 კბილი ნიორი
- 1/4 ჩ.ჭ ძმარი
- ქინძი, ოხრახუში,წიწაკა, მარილი ,პილპილი-გემოვნებით
მომზადება:
ჭარხალი კარგად გავრეცხოთ ან შევწვათ, შემდეგ გავხეხოთ. ნიგოზი,მარილი,ქინძი, ნიორი,ერთად გავატაროთ
ხორცსაკეპ მანქანაში. შემდეგ დავუმატოთ ძმარში გახსნილი მარილი. ყველაფერი კარგად შევურიოთ.
მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში.