10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 2 ჭიქა ბრინჯი
- 4 წიქა წყალი
- 2 ც ბულგარული წიწაკა
- 200 გრ სიმინდის მარცვლები
- 1 თავი ხახვი
- 1 კონა მწვანე ხახვი
- 2-3 ღერი კამა
- 50 გრ ზეთი ან მაიონეზი
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
ბრინჯს ისე მოვხარშავთ,რომ ფანტია გახდეს. ბულგარული წიწაკას მოგრძო ნაჭრებად დავჭრით და ბრინჯში ჩავყრით. სიმინდის მარცვლებს შევურებთ. ცალკე გვექნება ოდნავ მოთუშულ ხახვი და დაჭრილი მწვანე ხახვი. წვრილად დაჭრილ მწვანილებს დავამატებთ და მარილით შევაზავებთ. ბოლოს, სურვილისამებრ, შეგიძლიათ ზეთი ან მაიონეზი მოასხათ.
დაწერე კომენტარი პირველმა