10 წუთი. 15 წუთი.
მასალა:
- 1კჰ კუჭმაჭი
- 3 კბილო ნიორი
- 1 თავი ხახვი
- 1ცალი ბროწეული
- 1 ჩ.კ ქონდარი
- 1/2 ჩ.კ უცხო სუნელი
- 1 ჩ.კ ყვითელი ყვავილი და ხმელი ქინძი
- 2 ძირი ქინძი
- ძმარი და მარილი გემოვნებით
მომზადება:
საქონლის კუჭმაჭი მოხარშეთ, მოაყარეთ მარილი და გააციეთ.დაჭერით წვრილად.დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, ქონდარი, უცხო სუნელი,ზაფრანა,ხმელი ქინძი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბროწეულის მარცვლები აურიეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ ცოტა ძმარი და შეაზავეთ კუჭმაჭი ამ საკმაზით.
დაწერე კომენტარი პირველმა