10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 250 გრ ისპანახი
- 2 ც ფორთოხლის ცედრა
- 2 ს.კ ლიმონის წვენი
- 2 ს.კ ზეთი
- მარილი,პილპილი,შაქარი
- გამხმარი ქონდარი
მომზადება:
გაარჩიეთ ისპანახი, გარეცხეთ და დაწეიტეთ. საკაზმის გასაკეთბლად : გაფცქვენით ფორთოხალი და
გააკეთეთ ჟულიენის ცედრით.
ჩადეთ ჟულიენი წყალში და ადუღეთ 3 წთ. შემდეგ ამოიღეთ და დაწრიტეთ. გააკეთეთ ვინეგრეტის სოუსი
და დაუმატეთ ქონდარი. დაჭერით ფორთოხალი და დაამატეთ ჟულიენის ცედრას. ჩაუშვით ისპანახი
ფორთოხლის ვინეგრეტში და მიიტანეთ სუფრაზე.
დაწერე კომენტარი პირველმა