Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 კგ ისპანახი
  • 1/2 ჩ.ჭ ზეთი
  • 3 თავი ხახვი
  • მარილი და ქინძი-გემოვნებით

    i>

მომზადება:

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ჩავდოთ ცვი წყალში. გავაჩეროთ ერთ საათს. გადავიტანოთ ქვაბში,

დავასხათ მდუღარე წყალი და ვხარშოთ 10 წუთს. წყალი გადავწუროთ, ისპანახი გავწუროთ და დავკეპოთ.

მცენარეულ ზეთში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და შევურიოთ დაკეპილ ისპანახს. შევაზავოთ

მარილიღ და ქინძით.