10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 125 გრ ბრინჯი
- 200 გრ ბადრიჯანი
- 2 ც პომიდორი
- 1 ც ბულგარული წიწაკა
- 1 თავი ხახვი
- 5 ს.კ ზეთი
- 1 ა.კ ძმარი
- 1/4 ს.კ მდოგვი
- 1 კბილი ნიორი
- მარილი,პილპილ-გემოვნებით
მომზადება:
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავწუროთ და გადავავლოთ ცივი წყალი. ბულგარული
წიწაკა, პამიდორი, ხახვი და ბადრიჯანი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკოთ ზეთში,
მოვაყაროთ ბრინჯი და მოვშუშოთ და 2-3 წთ. მუღებული მასა გადავიტანოთ თეფშზე და გავაციოთ.
2 ს.კ ზეთი დაძმარი გავხსნათ ერთმანეთში, მოვაყაროთ მდოგვი, მარილი, პილპილი და
დაჭყლეტილი ნიორი. მიღებული მასა მოვასხათ სალათას და ამოვურიოთ.
დაწერე კომენტარი პირველმა