10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 50 გრ ბრინჯი
- 50 გრ წითელი ბულგარული წიწაკა
- 50 გრ მწვანე ბულგარული წიწაკა
- 1 ც პამიდორი
- 100 გრ კიტრის მწნილი
- 80 გრ ხახვი
- მარილი, შაქარი-გემოვნებით
- 1 ს.კ ძმარი
მომზადება:
ბულგარული წიწაკები დავჭრათ თხლად ხახვთან ერთად. პამიდორი და კიტრი დავჭრათ კუბიკებად. ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში და გადავავლოთ ცივი წყალი. ყველაფერი შევურიოთ ერთმანეთს, მოვაყაროთ მარილი,შაქარი, მოვასხათ ძმარი და ამოვურიოთ.