Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ინგრედიენტები:

  • 2 ნაჭერი ჭვავის პური
  • 10 გ. ზეთი
  • 150 გ. ბოლოკი
  • 60 გ. მოხარშული ჭარხალი
  • სალათის ფურცლები
  • 20 გ. მწვანე ხახვი
  • 50 გ. არაჟანი
  • მარილი

 

მომზადების წესი:

პურისაგან დაჭერით კუბიკებად მოაყარეთ მარილი და შეწვით ზეთში.ბოლოკი და ჭარხალი დაჭერით გრძლად, დააწყვეთ სალათის ფურცლებზე, მოასხით არაჟანი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი. ირგვლივ შემოუწყვეთ შემწვარი პურის ფიგურები.

პ.ს : შეგიძლიათ სალათს დაუმატოთ ასევე გახეხილი ყველი და სალათის ფურცლები (გემოვნების მიხედვით

)