Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 2  კგ წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 1 კგ წითელი ცხარე წიწაკა
  • 400 გრ ქინძი
  • 300 გრ ოხრახუში
  • 1ჩ.ჭ ხმელი ქინძი ( დაფქული)
  • 1ჩ.ჭ უცხო სუნელი
  • 1/2 ჩ.ჭ ზაფრანა
  • 100 გრ ნიორი
  • 200 გრ ნიგოზი
  • 100მლ ბროწეულის წვენი

მომზადება:

წიწაკა გარეცხეთ, მოაჭერით ყუნწი, ამოაცალეთ თესლი. წიწაკა, ნიორი,მწვანილი, ნიგოზი

გაატარეთ ხორცაკეპ მანქანაში 2-ჯერ, დაამატეთ სანელებლბი, ბროწეულის წვენი, მარალი,

გააჩერეთ 5-6 აბი დაფქული ასპირინი, აურიეთ, გააჩერეთ ერთი დღეს, ხშირად

აურიეთ ხის კოვზით. მოათავსეთ ქილებში.