Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 500 გრ ცხვრის ფილტვი
  • 500 გული
  • 500 გრ ცხვრის ღვიძლი
  • 150 გრ ხახვი
  • 3-4 ც დაფნის ფოთოლი
  • 100 გრ ქონი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

ცხვრის შიგნეულობა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკოთ ქონში.

დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, მარილი,პილპილი და წვრილად დაჭრილი ხახვი. დავასხათ ცოტაოდენი

წყალი და ჩავშუშოთ ყველაფერი 20-25 წუთის განმავლობაში.