შემადგენლობა:
- 1 ლ წყალი
- 1 ჩ.ჭ ზეთი
- 2კგ ფქვილი
- 3ს.კ საფუარი
- 2,5 – 3 ჩ.ჭ შაქარი
- 3 ც ვანილი
მომზადება:
ჯამზე დავყაროთ 2,5 ჩ.ჭ შაქარი, 2ც ვანილი, 3ს.კ საფუარი, მარილი(ცოტა), 1ჩ.ჭ ზეთი(შაქარზე დავასხათ) და 1ლ თბილი (ოდნავ ცხელი) წყალი. მოვზილოთ კარგად. ამოვზილოთ ზეთით. რომ ამოვა ჩავზილოთ კიდევ . შემდეგ ამოვაგუნდაოთ 180-200 გრ გუნდები და დავაწყოთ ჟარონაზე. ცოტახანი ვაცადოთ და შემდეგ შევდგათ ღუმელში 150 გრადუსზე. თავზე მოვუსვათ კვერცხის გული ან წყალი.
დაწერე კომენტარი პირველმა