Xatia Chichinadze

მომზადება:

10 ც კვერცხის გულს დავუმატოთ 1 ჭიქა შაქარი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით, 2 ც დარბილებული კარაქი, 6  ჩ.ჭ   ფქვილი.

მიღებული მასა გავყოთ 3 ნაწილად. ერთ ნაწილს ვდებთ ფქვილ მოყრილ ფირფიტაზე , გავიყვანოთ  ხელით, რადგან მასა არის ცოტა გამოსაცხობად.

ბეზე :

10 ც კვერცხის ცილას ამოვიყვანთ კარგად. დავუმატებთ ლიმონის მჟავას, 3.5 ჩ.ჭ შაქარს  და დავდგავთ ორთქლზე.

ბეზეც სამ ნაწილად გავყოთ, გამოვაცხოთ და სამივე ფენას წავუსვამთ კრემს და მიწის თხილს.

კრემი:

2 ც მოხარშული მალაკო, 500 გრ კარაქი, მიწისთხილი ფენებს შორის და თავზედაც მოვაყაროთ