Xatia Chichinadze

უგემრიელესი ფუნთუშების რეცეპტი! 

შემადგენლობა:

  • 2 ც კვერცხი
  • 2ს.კ შაქარი
  • 1 ჩ.ჭ კეფირი
  • 3ჩ.ჭ ხორბლის ფქვილი
  • 30 გ ცომის საფხვიერებელი
  • ზეთი შესაწვავად
  • შაქრის პუდრა

მომზადება:

კვერცხი ათქვიფეთ შაქართან ერთად, სეურიეთ  კეფირი, ფქვილი, რომელშიც შერეულია ცომის საფხვიერებელი და თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

სუფრის კოვზით ცომისგან გააკეთეთ ბურთულები და შეწვით ფრის შესაწვავ სპეციალუ ქვაბში. ფუნთუშები დააწყვეთ ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმის შესაშრობად და მოააყრეთ შაქრის პუდრა.