Xatia Chichinadze

მოამზადეთ რულეტი მარტივად! 

შემადგენლობა:

  •  2 ც კვერცხი
  • 2 ქილა შესქელებული რძე
  • 40 გრ კონიაკი
  • 1 ჭიქა ფქვილი
  • 1 ჩ.კ სოდა

მომზადება:

ინგრედიენტები მოათავსეთ ჯამში და კარგად ათქვიფეთ. თუნუქის ფირფიტაზე დააფინეთ კარაქწასმული პერგამენტის ქაღალდი, გადმოიღეთ ცომი და თანაბრად გაშალეთ ქაღალდზე, გამოაცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 5-7 წუთის განმავლობაში.

ცხელ რულეტს წაუსვით მოხარშული კრემი, ჯემი ან ჟელატინი, ცხელ-ცხელი გადაახვიეთ და თან ააცალეთ პერგამენტის ქაღალდი. ცივ რულეტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.