შემადგენლობა:
- 2 ჭიქა ფქვილი
- 1 ჭიქა შაქრის პუდრა
- 300 გრ კარაქი
- 0.6 ჭიქა რძე
- 1 ჩ.კ სოდა
მომზადება:
დარბილებული კარაქი შევურიოთ შაქარში და კარგად ავთქვიფოთ. ნელ-ნელა სევურიოთ რძე,
სოდიანი ფქვილი და მოვზილოთ ერთგვაროვანი მასა. გავაკეთოთ პატარა ბურთულები და
გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წთ. გაციებულ ნუგბარს მოვაყაროთ
შაქრის პუდრა.
დაწერე კომენტარი პირველმა