Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 1/3 ჭიქა კარაქი
  • 1 თავი მწვანე  ხახვი
  • 2 კონა ნიახური
  • 8 ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი პური
  • მარილი და შავი პილპილი-გემოვნებით
  • 2 ჭიქა ქათმის ბულიონი

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ ტაფაზე, დავაყაროთ დაჭრილი მწვნაე ხახვი და ვურიოთ. ეს მასა დავამატოთ დაჭრილ პურს,

დავამატოთ მარილი და პილპილი და ბოლოს ქათმის ბულიონი, შემდეგ ეს მასა მოვათავსოთ საცხობ

ფირფიტაზე და შევდოთ ღუმელში.