მომზადება:
2 ჩაის ჭიქა რძე, 1 ჩაის ჭიქა მაწონი, 1 ჩაის ჭიქა საფუარი და 3 ჩაის ჭიქა პურის ფქვილი კარგად ავურიოთ. დავუმატოთ 1/2 ჩაის კოვზი მარილი და 1 ჩაის ჭიქა შაქარი. დიდხანს ვზილოთ. შემდეგ დავდოთ თბილ ადგილას ასაფუებლად. დავუმატოთ 1/2 ჩ.ჭ გამდნარი ერბო ან კარაქი და ფქვილი იმდენი, რამდენსაც შეიზელს რომ დადგეს საკმაოდ მაგარი ცომი. გამოვაცხოთ ჩვეულებრივად, შემდეგ კი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად.
დაწერე კომენტარი პირველმა