შემადგენლობა:
- 3 ც კვერცხი
- 1 ჭიქა შაქარი
- 3 ს.კ თაფლი
- 1ჩკ ძმარი,სოდა
- ნახევარი ჭიქა ნიგოზი
- 3 ჭიქა ფქვილი
მომზადება:
3 კვერცხისა და შაქრისგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი. შევურიოთ თაფლი, ძმრიანი სოდა,
ნიგოზი,ფქვილი და მოვაზილოთ ცომი. გავყოთ ორ ნაწილად და გამოვაცხოთ.
კრემი:
მოხარშულ სგუშონს დავამატო 100 გრ კარაქი და 1ჭიქა ნიგოზი და ლიმონის ქერქი.
კრემი წავუსვათ ფირფიტებს, და ზემოდან მოვაყაროთ ფირფიტების ნაფხვენი.
დაწერე კომენტარი პირველმა