Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 1 ჭიქა შაქარი
  • 1 ქილა შედედებული რძე
  • ვანილი
  • 4 ც კვერცხი გული
  • 400 გრ კარაქი

მომზადება:

ათქვიფეთ 4 კვერცხი გული, 1 ჭიქა შაქარი და გააკეთეთ გოგლიმოგლი.დაამატეთ 1 ქილა შედედებული რძე, კარგად

ურიეთ და დადგით დაბალ ცეცხლზე,  განუწყვეტლივ ურიეთ, რადგან არ მიიწვას. მიიყვანეთ ადუღებამდე,მასა

უნდა გასქელდეს.  გადმოვიღოთ და გავაციოთ.

ცალკე ავთქვიფოთ კარაქი და ვანილი ერთად, მივიყვანოთ გათეთრევამდე, და ნელ-ნელა შევურიოთ კვერცხიან

მასას. ეს კრემი ძალინა კარგია ტორტებისთვის და სხვადასხვა ნამცხვრებისთვის.