Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  250 მლ ახლად გამოწურულუ ფორთოხლის წვენი
  • 1 პაკეტი ვანილი
  • 250 მლ ორმაგი ნაღები
  •  ფორთოხლის ნაჭრები

მომზადება:

მოზრდილ თასში ჩაასხით ფორთოხლის წვენი და 6 ს.კ წყალი. დაუმატეთ ვანილი. ათქვიფეთ კარგად, რომ

მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.  შემდეგ ათქვიფეთ ორმაგი ნაღები და დაუმატეთ ფორთოხლის მიქსტურას.

გააჩერეთ დაახლოევით 20 წუთი. გარნირად გამოიყენეთ დაჭრილი ფორთოხლის ნაჭრები.