შემადგენლობა:
- 150 გ თხლად დაჭრილი თხილი
- 80 გ შაქარი
- დანის წვერით დარიჩინი
- 4 ს.კ თაფლი
- 1 ს.კ კარაქი
- 125 გ ნაღები
- 2 ს.კ ფქვილი
- პერგამენტი
მომზადება:
- გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. შეურიეთ ერთმანეთს თცილი, შაქარი, დარიჩინი, თაფლი, დადგით დაბალ ცეცხლზე და ურიეთ, სანამ შქარი არ გაიხსნება. დაუატეთ კარაქი, ნაღები და ადუღეთ 2 წთ.
- შეურიეთ ფქვილი და კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ. გადმოდგით ცეცხლიდან და გაარილეთ.
- ცომი სუფრის კოვზით ამოიღეთ და ერთმანეთისგან მოშორებით დასვით საცხობ ფირფიტაზე. აცხვეთ 7 წთ.
დაწერე კომენტარი პირველმა