შემადგენლობა:
- 1 კგ კარტოფილი
- 40 გრ კარაქი, მარილი
მომზადება:
გარეცხეთ კარტოდილი, ქვაბი მარილიანი წყლით მიიყვანეთ ადუღებამდე, ჩაყარეთ კარტოდილი და ხარშეთ
30 წუთის მანძილზე. ცხელივე გაფცქვენიტ, გააგრილეთ და გახეხეთ. ტაფაზე გაადნეთ კარაქი და
ნახევარი კარტოფილის მასა ზედ გააბრტყელეთ. დააყარეთ ცოტა მარილი და 10 წუთი მოშუშეთ. შემდეგ
გადააბრუნეთ და მეორე მხრიდანაც დაბრაწეთ 10 წუთის მანძილზე. დაამატეთ ცოტაოდენი კარაქი
( თუ საჭიროა). როგორც კი ლავაში შეიბრაწება, გადმოიღეთ და თბილად შეინახეთ.
დაწერე კომენტარი პირველმა