Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 2 კგ კარტოფილი
  • 50 გრ მარგარინი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით
  • საფანელი
  • 3 კბილი ნიორი
  • 1 ქილა სამარხვო მაიონეზი

მომზადება:

კარტოფილის მოვხარშოთ, შემდეგ გავაკეთოთ პიურე, შევაზავოთ მარგარინით პილპილით და მარილით.

მიღებული მასისგან გავაკეთოთ ბურთულები, ამოვავოთ საფანელში და შევწვათ ზეთში. მაიონეზს დავუმატოთ

გაჭყლეტილი ნიორი, მარილი და შემწვარი ბურთულები მოვათავსოთ შიგნით.