შემადგენლობა:
- 2 კვერცხის გული
- 75 გრ შაქარი
- 2 პაკეტი ვანილი
- 250 მლ ორმაგი ნაღები
მომზადება:
ათქვიფეთ კვერცხის გულები და შაქარი, სანამ მასა არ გახდება ძალიან ღია ფერის. დაუმატეთ ვანილი.
თქვიფეთ ნაღები, სანამ არ გახდება ჰაეორვანი და ფაფუკი და დაუამტეთ კვერცხის მიქსტურს.
გადაიტანეთ ეს მიქსტურა ნაყინის კონტეინერში და შედგით საყინულეში. გაყინეთ 3-4 საათით.
ნაყინის ბურთულები გადაანაწილეთ და მოათავსეთ 4 საყინულეში.
უფრო მარტივი საშუალება არსებობს 😉 500 გრამი გაყინული მარწყვი და 500 გრამი იოგურტი ბლენდერში მოათავსე დაუმატე 1 სუფრის კოვზი თაფლი სიტკბოსთვის და დააბლენდერე და ნაყინია 😉