Xatia Chichinadze

გთავაზობთ ატმის დესერტს. ამ დესერტს გარნირად უხდება ვაფლი. 

შემადგენლობა:

  • 750 მლ ირისის ნაყინი
  • 250 მლ ათქვეფილი ორმაგი ნაღები
  • 4 ც სიროფში დაკონსერვებული ატამის ნახვარი
  • ჟოლოს ხილფაფა
  • ვაფლი
  • ნუში

მომზადება:

ნაყინის ბურთულები გაანაწილეთ 4 სანაყინეში. ნაყინი მორთეთ ათქვეფილი ნაღებით. გაწურეთ

ატმის ნახევრები და მოათავსეთ ნაყინის თავზე. ატამს ზევიდან მოასხით ჟოლოს ხილფაფა. ბოლოს

მოაყარეთ დაჭრილი ნუში.