Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  2 ც ფენოვანი ცომი
  • 1 ჭიქა შაქარი
  • 1/2 ჭიქა ყავისფერი შაქარი
  • 1/4 ს.კ მარილი
  • 1 ც ფორთოხლის ცედრა
  • 1 ც ათქვეფილი კვერცხი

მომზადება:

ყავისფერი და ჩვეულებრივი შაქარი, მარილი, ფორთოხლის ცედრა ავურიოთ ერთმანეთში.

გავაბრტყელოთ ცომი, წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი, მოვაყაროთ შაქრიანი ნარევი და

ორივე გვერდიდად დავახვიოთ წვრილად რულეტისებურად, ისე როგორც ვიდეოშია ასახული.

შემდეგ დავჭრათ წვრილად. დავდოთ პერგამნეტიან საცხობ ფირფიტაზე, შევდოთ ღუმელში

400 გრადუსზე 20 წუთი.