შემადგენლობა:
- 50 გრ ბრინჯი
- 1 ლიტრი საქონლის ხორცის ბულიონი
- 125 გრ რძე
- 150 გრ იოგურტი
- 2 ც კვერცხი
- 3-4 ღერი პიტნა
- მარილი,წიწაკა
მომზადება:
გარეცხილ ბრინჯს დავასხათ ცხელი ბულიონი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 20 წთ. რძეს შევურიოთ
იოგურტი და კვერცხის გული დაკ არგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა ჩავამატოთ სუპს, თან
განუწყვეტლივ ვურიოთ , შევაზავთ მარილით,წიწაკით და სუფრასთან მიტანამდე
მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი პიტნა.
დაწერე კომენტარი პირველმა