Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 50 გრ ბრინჯი
  • 1 ლიტრი საქონლის ხორცის ბულიონი
  • 125 გრ რძე
  • 150 გრ იოგურტი
  • 2 ც კვერცხი
  • 3-4 ღერი პიტნა
  • მარილი,წიწაკა

მომზადება:

გარეცხილ ბრინჯს დავასხათ ცხელი ბულიონი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 20 წთ. რძეს შევურიოთ

იოგურტი და კვერცხის გული დაკ არგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა ჩავამატოთ სუპს, თან

განუწყვეტლივ ვურიოთ , შევაზავთ მარილით,წიწაკით და სუფრასთან მიტანამდე

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი პიტნა.