Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  ნახევარი კგ ხაჭო
  • 2 ც კვერცხი
  • 4-5 ღერი მწვანე ხახვი
  • 50 გრ ზეთი
  • მარილი-გემოვნებით
  • ნახევარი კგ ფქვილი
  • 1-2 ჭიქა წყალი
  • 20 გრ საფუარი

მომზადება:

ფქვილისგან,საფუვრისგან დაწყლისგან მოვზილოთ ცომი, დავდოთ სითბოში,რომ ამოფუვდე, წვანე ხახვი

დავჭრათ წვრილად, შევურიოთ ხაჭოს, ჩავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთმარილი და კარგად ავურიოთ.

ამოფუებული ცომი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ავაბრტყელოთ,ჩავდოთ ხაჭოს გულსართი და შევწვათ ორივე

მხრიდან.