Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  20-25 ც ნუშის ნამცხვარი
  • 150 მლ მუქი რომი
  • 250 გრ მაღალი ხარისხის შოკოლადი
  • 80 გრ კარაქი
  • 200 გრ გატარებული წაბლი
  • 4 კვერცხი მარილი

მომზადება:

ნუშის ნამცხვარი რამდენიმე წუთით გააჩერეთ რომში, რომ გაიჟღინთოს. 10 ცალი გადადეთ,

დანარჩენი კი მოათავსეთ შარლოტასთვის განკუთვნილ თასში. კარაქი და შოკოლადი ერთად

გაადნეთ დაბალ ტემპერატურაზე, დაუმატეთ გატარებული წაბლი და კარგად მოურიეთ.

გადმოდგით ეს მიქსტურა ცეცხლიდან, შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხის გულები და ახადეთ, რომ

გაგრილდეს.